Top

Spekter indgår 3-årigt samarbejde med kvindelig kajakroer i verdensklasse

Selvom det ser legende let ud, når maleren arbejder, er det ofte langt fra tilfældet.
Det er resultatet af tusindvis af timer med penslen i hånden, som skaber det perfekte resultat. Med et sponsorat og 2 nye initiativer vil Spekter nu sætte fokus på stoltheden til malerfaget og hylde de mange dygtige malere vi har i Danmark.

Samarbejdet med verdensmester, europamester og dobbelte olympisk medaljetager i roning, Emma Aastrand Jørgensen, samt en række dygtige malere bliver omdrejningspunktet i Spekters nye kommunikation og kampagneindsats.

Hvorfor Emma Aastrand Jørgensen?
Vi har valgt at indgå samarbejdet med Emma Aastrand Jørgensen af flere årsager, udtaler Anders Vexøe, Country Manager i Orkla House Care Danmark A/S:

Emma er en fantastisk ambassadør for Danmark, både som person og atlet. Hun leverer hver gang det gælder - og er en fighter af en anden verden. Og så er hun maleruddannet og en kvinde med glimt i øjet og med begge ben solidt plantet på jorden. Det er nogle af de værdier vi meget gerne vil spejle os i og være med til at fremme i vores nye samarbejde med Emma.

Emma Aastrand udtaler selv: Jeg var ikke tvivl da Spekter henvendte sig omkring et samarbejde. Det blev et hurtigt ja. Som uddannet maler, ved jeg om nogen, hvor dygtige og seje malerne er. Og det vil jeg gerne være med til at skabe mere opmærksomhed omkring. Man skal sgu da være stolt at være maler!   Nye veje, nye projekter
TeamSpekter & Initiativet #malermedhjertet er to nye tiltag som går i luften hen over efteråret. Begge projekter skal være med til at skabe fokus- og hylde malerfaget, fortæller Elene Lykke Simonsen Skadeland, Brand Manager hos Spekter: Det, at være maler, handler ikke bare om at male en væg. En dygtig maler forandrer rum. Giver omgivelser liv. Skaber følelser og indtryk. Det er et arbejde, der kræver faglig viden og en dyb forståelse for farver og materialevalg – og ikke mindst en evne til at se det færdige resultat før arbejdet går i gang. Det er dyder, som vi gerne vil sætte spotlight på igennem de 2 initiativer. Projekterne søsættes i et tæt samarbejde med Emma, så det kan helt sikkert betale sig at holde øje med Spekters platforme i den nærmeste fremtid, slutter hun.

Man kan følge Emma og de nye initiativer på Spekter.dk og i Facebook gruppen TeamSpekter, som alle i malerfaget kan blive en del af ganske gratis.

Midt

Kajakroer
Maler
Verdensmester

Billeder

Initiativet #malermedhjertet [SPEKTER]

Malere fra Virum tog initiativet og donerede deres tid til ukrainske flygtningekvinder og -børn i det første #malermedhjertet projekt.

Læs mere
Initiativet #malermedhjertet [SPEKTER]

Tag initiativet!

Jeg er maler [SPEKTER]

Selvom det ser legende let ud, når maleren arbejder, er det langt fra tilfældet. Det er resultatet af tusindvis af timer med penslen i hånden. Under overskriften ”Jeg er maler” vil Spekter nu sætte fokus på stoltheden til malerfaget og hylde de mange dygtige malere.

Læs mere