PRO præcisions pensel

Top

TriTech™ teknologi revolutionerer præcisions-maling

Spekter PRO præcisionspensel har et unikt design, der sikrer skarpe kanter og hjørner. Penslen har et enestående designet skaft, der giver en uhørt høj grad af kontrol over malerarbejdet.

At male skarpe præcise hjørner og kanter er traditionelt noget, der kræver afdækning og en meget sikker hånd. Den helt unikke pensel fra Spekter med TriTech™-teknologi har et specielt trekantet penselhoved, der gør, at afdækning ikke længere er nødvendig.

Samtidig er skaftet designet, så det er behageligt at bruge dagen lang, og så det har flere grebszoner, hvilket er med til at gøre præcisionsmaling meget lettere.

”Under udviklingen af Spekter PRO præcisionspensel sigtede vi efter at gøre præcisionsmaling meget lettere. Samtidig skulle vores brugere få en følelse af, at man maler som en kunstner med meget stor kontrol over præcisionsarbejdet,” forklarer Peter Sandström, Project Manager.

Da penslen blev designet, blev der kigget på mange forskellige udformninger af penselhovedet, blandt andet firkanter, romber og meget mere. Men det endte med det trekantede design med en vinkel, som giver det bedste resultat.

”Det trekantede design af penselhovedet betyder, at du kan male meget præcist i både hjørner og kanter, uden nødvendigvis at behøve at dække af,” siger Peter Sandström.

Spekter har også haft meget fokus på designet af selve skaftet, som er afgørende for både ergonomien og for det gode greb og kontrol over malerarbejdet.

”Jo længere væk du kommer fra penselhovedet, desto mere kontrol til perfekte lige linjer får du. Det er årsagen til det meget lange skaft. Men samtidig er der også mulighed for at holde tæt på, når du er i en situation, hvor det er nødvendigt med ekstrem præcision til detaljer. Hele udformningen af skaftet sikrer derfor både et utrolig godt og behageligt greb samt mulighed for flere forskellige grebspositioner. Så der er rig mulighed for at finde dit favoritgreb,” forklarer Peter Sandström.

Beskytter penslen

Spekter PRO præcisionspensel er ikke kun unik, når det kommer til design, også det medfølgende etui er helt specielt.

Alt for ofte bliver pensler ødelagt, fordi de tørrer ind eller står for længe i maling. Med Spekter PRO præcisionspensel følger der et tætsluttende etui, der har to funktioner: at beskytte og at opbevare.

”Vi har fremstillet et tætsluttende etui, hvori du kan opbevare en pensel mættet med maling i op til 72 timer. Malingen tørrer ikke ind, og efter en pause på op til 72 timer er penslen stadig lige til at bruge. Den traditionelle måde at opbevare pensler på ødelægger ofte penslen, mens vores sikrer den,” fortæller Peter Sandström.

Se produktet

Tritech
Billeder

Carbon Tech™ [VÆRKTØJ]

Med et superlet og ekstremt stærkt Spekter Carbon Tech™ forlængerskaft bliver malearbejdet langt lettere – helt bogstaveligt. Det lette kulfiber teleskopskaft reducerer belastningen af ryg og muskler, når der males med skaft.

Læs mere
Carbon Tech™ [VÆRKTØJ]

Art.nr. 383940

  • Letvægt
  • Stærkt kulfiber
  • 105-180 cm

PRO RiMax [RULLER]

Spekter PRO RiMax er en slidstærk allround malerulle med høj kapacitet og fremragende dækkeevne. Rullen er særdeles velegnet til loftsmaling, da rullen stænker minimalt.

Læs mere
PRO RiMax [RULLER]

Art.nr. 184825 m.fl

  • Færre stænk
  • Ingen fnug
  • Høj kapacitet