Jeg er maler

Jeg er maler

Top

Jeg er maler - en hyldest til malerfaget

Selvom det ser legende let ud, når maleren arbejder, er det langt fra tilfældet. Det er resultatet af tusindvis af timer med penslen i hånden. Under overskriften ”Jeg er maler” vil Spekter nu sætte fokus på stoltheden til malerfaget og hylde de mange dygtige malere. Startskuddet lyder på Nyborg Stævnet.

Spekter har leveret malerværktøj til professionelle i snart 100 år. Det har givet en særlig viden om malerfaget, og især at der skal mere end godt udstyr til for at gøre kunden tilfreds. Strøg efter strøg forfiner maleren sine teknikker og kan derfor levere et perfekt resultat – hver gang.

En maler sætter et vigtigt aftryk

Elene Skadeland, Brand Manager hos Spekter, fortæller: – At være maler handler ikke bare om at farve en væg. En dygtig maler forandrer rum. Giver omgivelser liv. Skaber følelser og indtryk. Det er et arbejde, der kræver faglig viden og en dyb forståelse for farver og materialer. Ikke mindst kræver det en evne til at se det færdige resultat før arbejdet går i gang. Det kan kun dygtige malere, og de skal have anerkendelse for deres faglige kvaliteter. Det er det, vi nu tager fat på med ”Jeg er maler” universet.

TeamSpekter

Første skridt på denne rejse er at invitere malerne ind i et nyt fællesskab med titlen ”TeamSpekter”. Elene Skadeland fortæller: – Med TeamSpekter ønsker vi at komme endnu tættere på de mange dygtige malere, der er derude. Vi vil lytte til dem og honorere de mange gode løsninger og historier, de er med til at skabe. Vi vil hylde de stærke personligheder og fantastiske løsninger, de skaber i alle afkroge af landet. Og det uanset om maleren lige er startet på skolebænken eller er en erfaren rotte i faget.

Som en del af TeamSpekter, får malerne adgang til et eksklusivt community med en lang række aktiviteter og fordele: Blandt andet en pulje – ”TeamSpekter Initiativet” – etableret for at forskønne grimme og nedslidte steder over hele Danmark. Derudover får man som medlem af TeamSpekter adgang til at teste malerudstyr, spændende konkurrencer, og meget mere. Vi ser os selv som en progressiv leverandør og samarbejdspartner, der lytter til malernes behov og ønsker. Det skal TeamSpekter bidrage til, så vi også de næste 100 år kan levere malerværktøj, der er en mester værdig, slutter Elene Skadeland.

Læs mere og bliv en del af TeamSpekter lige her.

Mød Spekter på Nyborg Stævnet

De første spadestik til den faglige stolthed og TeamSpekter tages i forbindelse med Nyborg Stævnet. Både med underholdning i topklasse, goodiebags og med et løfte om at lytte og være med til skabe en endnu tættere dialog med messedeltagerne om faget, branchen, fagskolerne, produkterne og fremtiden for malerfaget. 

Du finder Spekter på stand 40/41.

Jeg er maler
Billeder

Bæredygtighed for fremtiden [SPEKTER]

Bæredygtighed er et prioriteret strategisk område for os, og vi arbejder langsigtet på at udvikle emballage, produkter, produktion og virksomhedskultur i en mere bæredygtig retning. Se Spekters 2025 mål her.

Læs mere

Carbon Tech™ [VÆRKTØJ]

Med et superlet og ekstremt stærkt Spekter Carbon Tech™ forlængerskaft bliver malearbejdet langt lettere – helt bogstaveligt. Det lette kulfiber teleskopskaft reducerer belastningen af ryg og muskler, når der males med skaft.

Læs mere
Carbon Tech™ [VÆRKTØJ]

Art.nr. 383940

  • Letvægt
  • Stærkt kulfiber
  • 105-180 cm