Carbon Tech™

Carbon Tech™

Top

Mal langt lettere

Med et superlet og ekstremt stærkt Spekter Carbon Tech forlængerskaft bliver malearbejdet langt lettere – helt bogstaveligt.

Det superlette Spekter teleskopskaft af kulfiber reducerer belastningen af ryg og muskler, når der males med skaft. Samtidig giver en væsentlig stivere konstruktion det ønskede flotte resultat med en effektiv rækkevidde på op til to-tre meter - til hver side eller i højden, ofte uden at skulle bruge en stige.

Kombinationen af lette materialer og stivere konstruktion gør det nemmere og mere præcist at styre malerullen - eller et af de mange redskaber, værktøjer og koste, der fås til at klikke eller skrue på. Og takket være den let justerbare låsemekanisme Quick-lock kan man roligt lægge kræfter i. Effekten forstærkes yderligere af, at håndtag og grebsflade er skridsikre. Et aflastningsstop - en kugleformet knop i enden af skaftet - giver en sikker hvileposition og aflaster kroppen og forebygger skader.

Til teleskopskaftet findes en bred vifte af Spekter ”skru- på” og klik-let maleruller, pensler, koste og redskaber, fx tapetskrabere og spartler. Skaftet er 2-delt og kan blive 105-180 cm langt.

Art.nr. 383940

Mal langt lettere

Art.nr. 383940

Se produktet

Billeder

PRO RiMax [RULLER]

Spekter PRO RiMax er en slidstærk allround malerulle med høj kapacitet og fremragende dækkeevne. Rullen er særdeles velegnet til loftsmaling, da rullen stænker minimalt.

Læs mere
PRO RiMax [RULLER]

Art.nr. 184825 m.fl

  • Færre stænk
  • Ingen fnug
  • Høj kapacitet

TriTech™ præcision [PENSLER]

Spekter PRO præcisionspensel har et unikt design, der sikrer skarpe kanter og hjørner. Penslen har et trekantet penselhoved, der gør, at afdækning ikke længere er nødvendig. Samtidig er skaftet designet, så det er behageligt at bruge dagen lang, og så det har flere grebszoner, hvilket er med til at gøre præcisionsmaling meget lettere.

Læs mere
TriTech™ præcision [PENSLER]

Art.nr. 91715

  • Fuld kontrol
  • Perfekt præcision
  • Etui medfølger