Carbon Tech™

Carbon Tech™

Top

Mal langt lettere

Med et superlet og ekstremt stærkt Spekter Carbon Tech forlængerskaft bliver malearbejdet langt lettere – helt bogstaveligt.

Det superlette Spekter teleskopskaft af kulfiber reducerer belastningen af ryg og muskler, når der males med skaft. Samtidig giver en væsentlig stivere konstruktion det ønskede flotte resultat med en effektiv rækkevidde på op til to-tre meter - til hver side eller i højden, ofte uden at skulle bruge en stige.

Kombinationen af lette materialer og stivere konstruktion gør det nemmere og mere præcist at styre malerullen - eller et af de mange redskaber, værktøjer og koste, der fås til at klikke eller skrue på. Og takket være den let justerbare låsemekanisme Quick-lock kan man roligt lægge kræfter i. Effekten forstærkes yderligere af, at håndtag og grebsflade er skridsikre. Et aflastningsstop - en kugleformet knop i enden af skaftet - giver en sikker hvileposition og aflaster kroppen og forebygger skader.

Til teleskopskaftet findes en bred vifte af Spekter ”skru- på” og klik-let maleruller, pensler, koste og redskaber, fx tapetskrabere og spartler. Skaftet er 2-delt og kan blive 105-180 cm langt.

Art.nr. 383940

Mal langt lettere

Art.nr. 383940

Se produktet

Billeder

Jeg er maler [SPEKTER]

Selvom det ser legende let ud, når maleren arbejder, er det langt fra tilfældet. Det er resultatet af tusindvis af timer med penslen i hånden. Under overskriften ”Jeg er maler” vil Spekter nu sætte fokus på stoltheden til malerfaget og hylde de mange dygtige malere.

Læs mere

Bæredygtighed for fremtiden [SPEKTER]

Bæredygtighed er et prioriteret strategisk område for os, og vi arbejder langsigtet på at udvikle emballage, produkter, produktion og virksomhedskultur i en mere bæredygtig retning. Se Spekters 2025 mål her.

Læs mere